Kormányzati és közéleti szemle

1244 Budapest PF:910

 
Látogatottság: 29556
Telefon: 06-96-331-632
Telefax: 06-1-269-05-01
Térkép:

 

 

A PROJEKT ÉS INTÉZMÉNY CONTROLL Kft

a Kormányzati és Közéleti Szemle kiemelt támogatója!

 

 

Magyarország hírei

Tisztelt Érdeklődő és Kedves Olvasó!

Tisztelt Kormányzati, önkormányzati döntéshozó!

 


Ön feltehetően fontosnak tartja, hogy valamely az Ön számára kiemelten fontos beruházás, projekt, pályázat, építkezés, társasház, intézmény nehezen áttekinthető ügyében hasznos és átfogó képet szerezzen!


Cégünk a kormányzati intézmények, helyi önkormányzatok (minisztériumok, önkormányzatok polgármesteri hivatalai stb.)független, szakmai partnereként a projektek, beruházások részleges (csak kizárólag jogi,-műszaki,-költség vetülettel), vagy átfogó kontrollját végzi el a döntéshozatal elősegítése érdekében.


A DCC, DCV független döntéshozói controll vállalkozás, amely eseti megbízásokkal segíti szakvéleményével a döntéshozók döntéseit, elszámoltatásait.

 

I. Előzetes és kontroll jellegű építésügyi költségszakértői, jogi és kodifikációs, gazdasági igazságügyi szakértői szakvéleményekkel a döntéselőkészítés folyamatát erősítjük a felelősebb döntések támogatásának szándékával.

 

Intézmények, projektek, beruházások átvilágítása
Kiterjedt szakértői háttérre támaszkodva,belső és külső szakemberek bevonásával foglalkozunk intézmények, projektek szervezeti felépítésének vizsgálatával, működésének adott szakmai-, gazdasági-, műszaki,- jogi átvilágításával, a működési rendszer értékelésével, a célszerűbb működéshez szükséges javaslatok,megtételével.


II. Lakossági igények kielégítésére egyszerűsített szolgáltatásokkal a társasházak, lakásszövetkezetek, közösségi létesítmények, üdülőszövetkezetek átvilágítását, a lakossági körben végzett építési beruházások, kivitelezések független szakmai véleményezését, átvilágítását biztosítjuk!

 

Előzetes konzultáció egyeztetés:06-305-992-842 (10h-18h)

E-mail:gazdasagi.ugyek@index.hu

Magyarország hírei


 

Cégünk Magyarország lakóinak, helyi önkormányzatok, civilszervezetek, jogvédők és a tisztességes magyar vállalkozók együttműködő partnere!