Adózás, helyi adók

Államigazgatás

Állatbarát

Állatgyógyászat

Állatkozmetika

Állatorvosok

Állattartás

Balaton

Befektetés

Belföld

Bér, jövedelem

Beruházás

Biztosítás

Borturisztika, borturizmus

Cégvilág

Civil hírek

Család

Egészségügy / szociális intézmények

Egyesület

Elektronikus ügyintézés

Elemzések, tanulmányok

Életmód

Energiagazdálkodás

Építési ügyek

Építőipar

Érdekességek

EU információk

e-ügyintézés

Felhívás

Felmérések

Fiatalok

Foglalkozás egészségügy

Foglalkoztatás

Fogyasztóvédelem

Gasztronómia

Gazdasági hírek

Gazdaságpolitika

Gyermeknevelés

Hazai sport

Helyi önkormányzat

Helytörténet

Innen-onnan

Innováció

Interjú

Jegyzet

Képviselők hírei

képviselő-testület

Kistelepülések

Kistérségek

Kitüntetés

Konferencia

Kormányzati hírek

Közbiztonság

Közérdekű információk

Közgyűlés

Közlekedési információk

Közműépítés és szolgáltatás

Közvélemény

Kulturális programok

Népművészet

Nyugdíjasoknak

Oktatás

Parlament

Pedagógia

Polgári védelem

Politika, közélet

Regionális programok

Rendezvény

Rendőrségi hírek

Szabadidő

Szociálpolitika

Társadalom

Tudományos hírek

Tudósítás

Turizmus

Utazás

Vagyonkezelés

Vállalkozásfejlesztés

Díjátadás a honvédelemben - Simicskó István
2011. március 13. 10:15

 Március 15-e a nemzeti összefogás ünnepe, hiszen az ország képes volt félretenni belső ellentéteit és egységesen felsorakozott, képviselte a haza védelmét és függetlenségét- fogalmazott dr. Simicskó István, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a tárca központi ünnepségén.

A hónap végéig kell vagyonnyilatkozatot tenniük a parlamenti képviselőknek - van nemzeti demokrácia?
2011. január 2. 22:29

 Január 31-ig kell nyilatkozniuk az országgyűlési képviselőknek vagyoni, jövedelmi és gazdasági érdekeltségi helyzetükről a 2010. december 31-ei állapotnak megfelelően.

Régió önkormányzatai jelen vannak a szövetségekben
2010. május 1. 17:59

 Hosszú idő után ismét tárgyalóasztalhoz ült a hét országos önkormányzati érdekképviseleti szövetség 2010. április 30-án.

Szemétszedők jutalma - Jövőkép
2009. december 7. 8:32

 Nehezen indul be a környezettudatos XXI. század a fenntartható fejlődésre való  gondolkodás figyelme a piacon, a háztartásokban, az irodaházakban.

Egyetem a lakosság felé fordulva
2009. november 5. 6:51

 Az elmúlt évekhez hasonlóan az Apáczai Kar egyes szakjai mutatkoznak be egy-egy keddi napon 2009 novemberében és decemberében. Kötetlen beszélgetés során lehet információkat kapni, kérdezni az oktatóktól, hallgatóktól egyaránt.

Jobb, vagy pontosabb lett a kormány weboldala - a teszt zajlik
2011. március 13. 10:03

 Publikus teszt formájában elindult a kormany.hu weboldal, a magyar kormány hivatalos információs honlapja, amely folyamatosan frissülve aktuális híreket, beszámolókat, multimédiás tartalmakat közöl a kormányzat mindenkori tevékenységéről.

Hogy is áll a legfőbb ügyész jogállása?
2010. október 1. 8:49

 Kétnapos ülést tart a jövő héten az Országgyűlés, amely várhatóan megválasztja a médiatanács tagjait jelölő parlamenti bizottságot, és dönt több, a kormány által előterjesztet törvényjavaslat, köztük egy a legfőbb ügyész jogállását is érintő alkotmánymódosítás sürgős tárgyalásba vételéről. A hét folyamán a kormány öt törvényjavaslatot terjeszt a Ház elé, amelyek közül négynek a sürgős tárgyalását kéri, amiről hétfőn döntenek a képviselők - közölte Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke a házbizottság csütörtöki ülését követően.

Igazi kultúra Hévíz városában
2010. február 11. 15:35

 A 15 éves jubileumát ülő Csokonai Vitéz Mihály Irodalmi és Művészeti Társaság október középső hétvégéjén tartotta a Hévízi Irodalmi Napok rendezvénysorozatát. A helyi illetve a megyei önkormányzat és a reumakórház által szponzorált hagyományos „literatúra örömnapok” nyitóünnepségét megtisztelték a honi irodalmi és művészeti élet kiválóságai, neves személyiségei.

Szombathelyen a H1N1 jelen van
2009. november 21. 13:28

 Nagy valószínűséggel az új influenza szövődményeként fellépő súlyos, kétoldali tüdőgyulladásban halt meg egy férfi a szombathelyi Markusovszky Kórházban - tájékoztatta Schneider Ferenc, a kórház infektológiai osztályának osztályvezető főorvosa az MTI-t. A 66 éves cukorbeteg férfi a kórház intenzív osztályán hunyt el kedden, egy gyors lefolyású fertőzés következtében, véréből kimutatták a H1N1 vírus kórokozóját, és noha a vizsgálatok még nem fejeződtek be, nagy valószínűséggel kimondható, hogy az új influenza szövődményébe halt bele - mondta a főorvos.

Kilátások a bevételek csökkenésével a jövő évre
2009. szeptember 16. 9:05

 Jövőre is nehéz, takarékos évre kell számítani, hiszen az államháztartás bevételi oldala várhatóan ekkor éri el a válság alatti mélypontját - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a Gazdasági és Szociális Tanács (GSZT) pénteki plenáris ülésén a Parlamentben. Bajnai Gordon hangsúlyozta: a bevételkiesés mértéke indokolttá teszi az 1.