Adózás, helyi adók

Államigazgatás

Állatbarát

Állatgyógyászat

Állatkozmetika

Állatorvosok

Állattartás

Balaton

Befektetés

Belföld

Bér, jövedelem

Beruházás

Biztosítás

Borturisztika, borturizmus

Cégvilág

Civil hírek

Család

Egészségügy / szociális intézmények

Egyesület

Elektronikus ügyintézés

Elemzések, tanulmányok

Életmód

Energiagazdálkodás

Építési ügyek

Építőipar

Érdekességek

EU információk

e-ügyintézés

Felhívás

Felmérések

Fiatalok

Foglalkozás egészségügy

Foglalkoztatás

Fogyasztóvédelem

Gasztronómia

Gazdasági hírek

Gazdaságpolitika

Gyermeknevelés

Hazai sport

Helyi önkormányzat

Helytörténet

Innen-onnan

Innováció

Interjú

Jegyzet

Képviselők hírei

képviselő-testület

Kistelepülések

Kistérségek

Kitüntetés

Konferencia

Kormányzati hírek

Közbiztonság

Közérdekű információk

Közgyűlés

Közlekedési információk

Közműépítés és szolgáltatás

Közvélemény

Kulturális programok

Népművészet

Nyugdíjasoknak

Oktatás

Parlament

Pedagógia

Polgári védelem

Politika, közélet

Regionális programok

Rendezvény

Rendőrségi hírek

Szabadidő

Szociálpolitika

Társadalom

Tudományos hírek

Tudósítás

Turizmus

Utazás

Vagyonkezelés

Vállalkozásfejlesztés

Új minimálbér gyors egyeztetés után
2010. december 6. 12:22

A jövő évi minimálbér 78.000, a garantált bérminimum 94.

Korszak tünet és az igazságszolgáltatás: GLOBEX
2010. február 11. 15:28

A Fővárosi Ítélőtábla jelentősen súlyosította a Globex-ügyben az első fokon kiszabott büntetéseket; jogerős döntésében Vellai Györgyikét hat, Vajda Lászlót négy év börtönnel sújtotta másodfokú döntésében. A vád szerint az 1990-es évek második felében több mint hatmilliárd forintos kárt okoztak sok száz kisbefektetőnek, és önkormányzatoknak.

A magyar befektetési és kereskedelemfejlesztési ügynökség a legjobbak között van
2009. július 13. 17:52

Az elmúlt időszakban két nemzetközi felmérés is azt igazolta, hogy az ITD Hungary, a magyar befektetési és kereskedelemfejlesztési ügynökség a nemzetközi élmezőnybe tartozik.A Site Selection amerikai befektetési magazin az ITD Hungary-t Kelet-Európa legjobb befektetési ügynökségének választotta, a Világbank által készített rangsorban pedig az előkelő 14.

Önkormányzatok tiltakozása az APEH ellen
2009. május 25. 21:49

 A MÖSZ tiltakozik, hogy a kormány az APEH-en keresztül kiterjessze hatáskörét az önkormányzatokkal szemben.  A Magyar Önkormányzatok Szövetsége elfogathatatlannak tartja, hogy a kormány az adó jogszabályokkal kapcsolatos törvénymódosító javaslatait az önkormányzati szövetségekkel való érdemi konzultáció nélkül végleges álláspontjaként terjesztette azt az Országgyűlés elé.

Bérlakások a hitelezett magántulajdonból?
2009. január 24. 10:04

Többpárti együttműködéssel készül és várhatóan jövő hét kedden kerül először politikai egyeztetésre annak az intézkedéscsomagnak az első verziója, amely az építőipart érintő válság kezelésére hivatott - ismerteti a pénteki Népszabadság. A Fidesz kezdeményezte a parlament gazdasági bizottsága keretében az intézkedéscsomagot kidolgozó testület létrehozását, a szocialisták és az SZDSZ azonnal elfogadta az ajánlatot, az MDF és a KDNP egyelőre nem reagált.

Hogy is áll a legfőbb ügyész jogállása?
2010. október 1. 8:49

 Kétnapos ülést tart a jövő héten az Országgyűlés, amely várhatóan megválasztja a médiatanács tagjait jelölő parlamenti bizottságot, és dönt több, a kormány által előterjesztet törvényjavaslat, köztük egy a legfőbb ügyész jogállását is érintő alkotmánymódosítás sürgős tárgyalásba vételéről. A hét folyamán a kormány öt törvényjavaslatot terjeszt a Ház elé, amelyek közül négynek a sürgős tárgyalását kéri, amiről hétfőn döntenek a képviselők - közölte Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke a házbizottság csütörtöki ülését követően.

Kilátások a bevételek csökkenésével a jövő évre
2009. szeptember 16. 9:05

 Jövőre is nehéz, takarékos évre kell számítani, hiszen az államháztartás bevételi oldala várhatóan ekkor éri el a válság alatti mélypontját - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a Gazdasági és Szociális Tanács (GSZT) pénteki plenáris ülésén a Parlamentben. Bajnai Gordon hangsúlyozta: a bevételkiesés mértéke indokolttá teszi az 1.

Magyarország még ebben a hónapban elkezdi a tárgyalást a Nabucco-konzorciummal
2009. július 13. 17:41

Magyarország még ebben a hónapban megkezdi a tárgyalásokat a Nabbuco-konzorciummal a gázvezeték megépítésének gyakorlati megvalósításáról - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a Nabucco földgázvezetékről szóló kormányközi megállapodás aláírása előtt Ankarában.Az aláírási ceremónia az érintett országok vezető politikusainak beszédeivel kezdődött hétfőn a török fővárosban.

Pécs mértéket szab az országban
2009. május 13. 11:27

Már a népszavazási kezdeményezések rámutattak, hogy a lakosság vidéken országszerte kevéssé a pártokhoz viszonyított szimpátiát részesíti előnybe a voksoláskor.Praktikus döntéseket vár baloldali vidéki ember és jobboldali vidéki ember az életét befolyásoló kérdésekben.

Állásbörze fiataloknak az Egyetemen Győrben
2008. november 14. 8:18

 2008. november 25-26-án immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Széchenyi István Egyetem Aulájában a Regionális Állásbörze a Karrier és PR Iroda szervezésében.