Adózás, helyi adók

Államigazgatás

Állatbarát

Állatgyógyászat

Állatkozmetika

Állatorvosok

Állattartás

Balaton

Befektetés

Belföld

Bér, jövedelem

Beruházás

Biztosítás

Borturisztika, borturizmus

Cégvilág

Civil hírek

Család

Egészségügy / szociális intézmények

Egyesület

Elektronikus ügyintézés

Elemzések, tanulmányok

Életmód

Energiagazdálkodás

Építési ügyek

Építőipar

Érdekességek

EU információk

e-ügyintézés

Felhívás

Felmérések

Fiatalok

Foglalkozás egészségügy

Foglalkoztatás

Fogyasztóvédelem

Gasztronómia

Gazdasági hírek

Gazdaságpolitika

Gyermeknevelés

Hazai sport

Helyi önkormányzat

Helytörténet

Innen-onnan

Innováció

Interjú

Jegyzet

Képviselők hírei

képviselő-testület

Kistelepülések

Kistérségek

Kitüntetés

Konferencia

Kormányzati hírek

Közbiztonság

Közérdekű információk

Közgyűlés

Közlekedési információk

Közműépítés és szolgáltatás

Közvélemény

Kulturális programok

Népművészet

Nyugdíjasoknak

Oktatás

Parlament

Pedagógia

Polgári védelem

Politika, közélet

Regionális programok

Rendezvény

Rendőrségi hírek

Szabadidő

Szociálpolitika

Társadalom

Tudományos hírek

Tudósítás

Turizmus

Utazás

Vagyonkezelés

Vállalkozásfejlesztés

Reprezentatív magyar kiállítás nyílik Pekingben
2011. június 7. 8:28

 Június 14-én 33 magyar művész 303 alkotását bemutató, reprezentatív kiállítás nyílik a pekingi Szépművészeti Múzeumban – mondta Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár hétfőn, június 6-án. „Ez a kiállítás reményeink szerint egy olyan kaput nyit meg, amelyen keresztül majd további hasonló események megrendezése is lehetségessé válik” – mondta Szőcs Géza a kiállítást bejelentő budapesti sajtótájékoztatón.

Baloldali civilek is egyetértenek - Adósságcsökkentés kell!
2011. március 4. 15:20

 A Magyar Szociális Fórum Szociális Kerekasztal szervezői támogatásukról biztosítják a kormány tervét Magyarország külföldi adósságállományának csökkentéséről, mert társadalmi és nemzeti érdeknek tartják – közölte az MSZF SZK pénteken.A civil mozgalom szervezői ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy a bérből és fizetésből élő társadalmi rétegek csak akkor készek áldozatot hozni az adósság mérsékléséért, ha a terheket megosztják, és a tőke – teherbírásának megfelelően – fokozott mértékben veszi ki a részét az áldozatvállalásból.

Átláthatóság és lobbi együtt szolgálja a társadalom és a választók érdekeit!
2010. december 31. 20:38

 A meghívó egyértelművé tette - Budapesten a reprezentatív Szabadság Kávéházban a Batthyány örökmécsesnél - alkotó civil gondolkodás találkozik a kritikus európai szemlélettel.Európai érdekvédelmi és jogvédő napok rendezvénysorozat keretében Országbíró Zoltán közérdek politikus tartott sajtótájékoztatót a Szabadság Kávéházban "Szabadság kávéház - sajtótájékoztató jelenért és jövõért" címmel.

Magyarország egységesen léphet fel a fekete lobbi és korrupció továbbá a nemzet hanyatlása ellen kormányzati és önkormányzati szinten.
2010. október 4. 13:41

 Nyilvánosan kívánunk gratulálni a megválasztott önkormányzati képviselőknek és polgármestereknek az elkövetkező évek politikai munkájához.Orbán Viktor miniszterelnök részére megküldött általunk kiemelten figyelemre érdemesnek tartott 10 döntési terület a nemzet hanyatlását, a népességfogyását, a következő generációk rossz oktatási-kultúrális összehasonlító európai mutatóinak megállítását, visszafordítását célozza meg.

Pálinkás József és Orbán Viktor találkozója
2010. szeptember 22. 8:10

 Orbán Viktor miniszterelnök a mai napon a Magyar Tudományos Akadémiára látogatott, ahol megbeszélést folytatott Pálinkás József elnökkel.   A találkozó résztvevői áttekintették a magyar tudomány általános helyzetét, a tudománypolitika, a tudomány- és kutatásirányítás aktuális kérdéseit.

Munka világában az esélytelenek járhatnak rosszul a változásokkal
2011. április 19. 8:36

 A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat legutóbbi, márciusra vonatkozó munkaerő-piaci adatai szerint álláskeresési járadékra több mint 133 ezren, álláskeresési segélyre pedig 73 ezren voltak jogosultak Magyarországon, és csaknem 194 ezren kaptak bérpótló juttatást. (A foglalkoztatáshoz, munkanélküliséghez valamint a képzési rendszer fejlesztéséhez kapcsolódó pénzeszközöket egységesen kezelő Munkaerő-piaci Alapban a 2011-es költségvetés szerint 337,2 milliárd forint van.

Hivatalos, átlátható parlamenti lobbi nélkül a rászorult családok, a közérdekvédelem hátrányt szenvednek
2011. január 2. 22:20

 Hosszú rendszerváltó évtizedek tapasztalatai megmutatták a magyar társadalomnak, hogy a kijelölt  érdekérvényesítő semmiben nem mérhető a  hivatásos és elkötelezett  érdekérvényesítőhöz.

Mandátum vesztése utáni - ügyészségi vizsgálat folytatódik
2010. december 11. 13:21

 Gyanúsítottként hallgatta ki Keller László korábbi szocialista közpénzügyi államtitkárt a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) - közölte értesülését a Magyar Nemzet. A lap internetes oldalának érdeklődésére Fazekas Géza, a nyomozó ügyészség szóvivője - név említése nélkül - arról számolt be, hogy november 30-án hivatali visszaélés bűntettének alapos gyanúja miatt hallgattak ki egy korábbi közpénzügyi államtitkárt.

Házaspár javaslata leendő házaspároknak a magyar Parlamentben
2010. szeptember 27. 8:11

 Az egyházi esküvő polgári érvényességének bevezetését javasolja a Jobbik; az erről szóló indítványt a jövő héten nyújtják be az Országgyűlésben - közölte Novák Előd, a Jobbik országgyűlési képviselője. Indokolt lenne egyszerűsíteni a jelenlegi szabályozáson, a kettős házasságkötésen.

Nem szabad eret vágni a magyar társadalmon, a polgárokon - Kövér László
2010. szeptember 9. 8:49

 Kövér László szerint az ország nehéz helyzetben van, de a megszorítások nem vezetnének sehová, nem szabad "eret vágni", amikor amúgy is sápadt és legyengült a beteg. Az Országgyűlés elnöke Celldömölkön, a Fidesz önkormányzati kampányrendezvényén közölte: nincs igazuk azoknak, akik megszorítások lehetőségével riogatnak, a jelenlegi kormányzat egészen más logikát követ, rövid távon az ország működőképességének megőrzése a célja, középtávon pedig a foglalkoztatás bővítésében, új munkahelyek teremtésében, az emberek "helyzetbe hozásában", az értékteremtő munkában látja a jövőt.