Adózás, helyi adók

Államigazgatás

Állatbarát

Állatgyógyászat

Állatkozmetika

Állatorvosok

Állattartás

Balaton

Befektetés

Belföld

Bér, jövedelem

Beruházás

Biztosítás

Borturisztika, borturizmus

Cégvilág

Civil hírek

Család

Egészségügy / szociális intézmények

Egyesület

Elektronikus ügyintézés

Elemzések, tanulmányok

Életmód

Energiagazdálkodás

Építési ügyek

Építőipar

Érdekességek

EU információk

e-ügyintézés

Felhívás

Felmérések

Fiatalok

Foglalkozás egészségügy

Foglalkoztatás

Fogyasztóvédelem

Gasztronómia

Gazdasági hírek

Gazdaságpolitika

Gyermeknevelés

Hazai sport

Helyi önkormányzat

Helytörténet

Innen-onnan

Innováció

Interjú

Jegyzet

Képviselők hírei

képviselő-testület

Kistelepülések

Kistérségek

Kitüntetés

Konferencia

Kormányzati hírek

Közbiztonság

Közérdekű információk

Közgyűlés

Közlekedési információk

Közműépítés és szolgáltatás

Közvélemény

Kulturális programok

Népművészet

Nyugdíjasoknak

Oktatás

Parlament

Pedagógia

Polgári védelem

Politika, közélet

Regionális programok

Rendezvény

Rendőrségi hírek

Szabadidő

Szociálpolitika

Társadalom

Tudományos hírek

Tudósítás

Turizmus

Utazás

Vagyonkezelés

Vállalkozásfejlesztés

Lemondott a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke
2010. június 19. 16:59

 Lemondott Balogh József, a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke.Mostantól teljes elnöki jogkörrel Ipkovich György (MSZP) társelnök, szombathelyi polgármester jár el a tanács ügyeiben - közölték az érintettek rendkívüli sajtótájékoztatón Győrött.

Nyitott gondolkodás - a pedagógus ismérve kell, hogy legyen
2009. január 24. 10:14

 Hitet és bátorságot adni a társadalomnak, az elesetteknek és az elesettekkel együttgondolkodó szakembereknek - ez lehet manapság a pedagógusképzés egyik alappillére.A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar megrendezi "Nyitott Kapuk Napja" programját 2009.

Állásbörze fiataloknak az Egyetemen Győrben
2008. november 14. 8:18

 2008. november 25-26-án immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Széchenyi István Egyetem Aulájában a Regionális Állásbörze a Karrier és PR Iroda szervezésében.

A MÁV szerint a magyar vasút biztonsága megfelelő
2008. október 14. 9:01

  A MÁV álláspontja szerint a magyar vasút biztonsága megfelelő, a hatóságilag előírt biztonsági ellenőrzéseket rendszeresen elvégzik a pályákon - mondta Mosóczi László, a vasúttársaság általános vezérigazgató-helyettese. Utalt arra, hogy a nemzetközi vasúti ügynökség adatai alapján a magyar vasút biztonsága Európa középmezőnyébe tartozik a szabályozási és biztonsági berendezések rendelkezésre állása alapján.

Tanulj,hogy esélyed lehessen
2008. szeptember 30. 13:31

Bekerülni ma már nem nehéz a felsőoktatásba. A tandíjak és költségek azonban durván szelektálnak, ki maradhat bent és ki kényszerül gazdasági okok miatt elhagyni az egyetemet.

Önkormányzatok tiltakozása az APEH ellen
2009. május 25. 21:49

 A MÖSZ tiltakozik, hogy a kormány az APEH-en keresztül kiterjessze hatáskörét az önkormányzatokkal szemben.  A Magyar Önkormányzatok Szövetsége elfogathatatlannak tartja, hogy a kormány az adó jogszabályokkal kapcsolatos törvénymódosító javaslatait az önkormányzati szövetségekkel való érdemi konzultáció nélkül végleges álláspontjaként terjesztette azt az Országgyűlés elé.

Kultúra és gondolatok Győrben
2009. január 10. 11:53

 Népek barátságát erősíteni nemes célkitűzés viharverte nemzeti öntudatok mellett.Kiváló példát ad Győrben a Szent Kinga Szabadegyetem miként lehet megtenni 2009-ben is mindezt.

Új tagokkal bővült a regionális államigazgatási kollégium
2008. november 7. 9:33

 Az ülést követően Németh Éva, a Regionális Közigazgatási Hivatal igazgatója, a kollégium elnöke elmondta, a korábbi 16 regionális helyett 23, a 15 megyei államigazgatási szerv helyett 31 vesz részt a kollégium munkájában. A kollégium keddi ülésén a tagok megállapodtak abban is, hogy két új bizottságot hoznak létre.

Ombudsmann házhoz megy Zalában
2008. október 7. 8:39

  Nehéz egyeztetéssel kerültek hivatalukba az ombudsmannok. Komoly szakmai és társadalmi presztízs az elért eredménye a jogintézménynek.

Zalaegerszeg díjai
2008. szeptember 28. 17:44

  "ZALAEGERSZEGÉRT" Díj adományozható azon személynek, szervezetnek vagy egyesületnek, aki (amely) a város építésében, fejlesztésében és környezetvédelmében, a város művészeti, kulturális, oktatási és sport életében, egészségügyi és szociális szolgálatában, a város önkormányzatában vagy közigazgatásában példa értékűt és maradandót alkotott, tevékenységével hozzájárult e területen a város jó hírnevéhez. Zalaegerszegért díjra javaslatot tehetnek a közgyűlés tagjai, állandó és ideiglenes bizottságai, a város intézményei, társadalmi közösségei, szervezetei, egyesületei melyet részletes indokolással az átadás évének október 30.